Bli med i loddtrekningen på familiedagen!

Bli med i loddtrekningen på familiedagen!

Publisert av Trond Brevik den 06.09.22.

Som kjent ligger Stabæk akkurat på grensa til opprykk til Eliteserien neste år så det blir en veldig spennende høst. Er du så heldig å bli trukket ut som vinner av billettene kan du gå på Nadderud allerede på hjemmekampen mot Raufoss mandag 12. september. 

Det blir også en gavepremie gitt fra COOP Mega på Bekkestua - en fin fruktkurv! 

Vi trekker ut premier blant de som deltar på terrengløpet og på naturstien. Naturstien trengs ingen forhåndspåmelding. På terrengløpet er det kjempefint om dere kan forhåndspåmelde dere. Vi må planlegge løperdrikke, og vi skal ha deltagerpremier til alle under 15 år og må vite hvor mange som kommer. Vi skal også planlegge start-tider og tildele startnummer. Derfor har vi også en egen loddtrekningspremie blant de som er forhåndspåmeldt i terrengløpet. Bruk denne linken:

https://docs.google.com/forms/d/1GQ1FN603sxbcF8YgEcFRE1Y8uMh-z63me6KFzZBKWgU/edit

Les informasjon om terrengløpet i annen artikkel på hjemmesiden. 

Familiedagen arrangeres på Kleven Gård, også kjent som Kleven Gamle Gartneri, i Kleivjordet på Bekkestua. Søndag 11. sep kl 12-14. Midt i vårt vel. Vi vil ha terrengløp for alle 4-80 år. natursti med spørsmål fra lokal natur, og det blir kaffe og kaker. Alt gratis selvfølgelig. Arrangementet er en markering av vellets 100-års jubileum.