Arbeiderpartiet for blåtrikken! Oppdatert: FrP og!

Arbeiderpartiet for blåtrikken! Oppdatert: FrP og!

Publisert av Trond Brevik den 21.01.21. Oppdatert 23.01.21.

Kjell Maartmann-Moe, gruppeleder i Arbeiderpartiet i Bærum, sier de vil arbeide politisk for å bevare trikketilbudet fra Bekkestua

Flere av våre medlemmer har engasjert seg i kampen for å bevare trikketilbudet fra Bekkestua til byen. Som kjent går jo T-banen via Majorstua, mens trikken er et glimrende alternativ om du skal til Lilleaker, Skøyen eller Frogner.

Som vi har skrevet om før, så truer Ruter med å legge ned trikketilbudet til Bekkestua når de nye trikkene kommer rundt 2024-2025. Ruter viser også til at det er ganske få som reiser med trikken til Bekkestua.  

Så får vi håpe at flere partier følger Arbeiderpartiet i denne saken.

Budstikkas sak kan du lese her

https://www.budstikka.no/samferdsel/arbeiderpartiet-vil-kjempe-for-blatrikken/622585!/

 

Oppdatering 23 jan 2021: Fremskrittspartiet fortjener også honnør - de var raskt ute i Budstikka med et "velkommen etter" til Arbeiderpartiet. Dessuten pekte Bærum FrP i sitt innlegg på at det jo er fylkeskommunen (nå Viken) som eier kollektivselskapet Ruter. Som de sier - vi får håpe Bærum Arbeiderparti, som sitter i førersetet for Viken, faktisk får sitt fylkesparti med på å arbeide for trikken! Som de sier, hvis ikke så har det kanskje ikke så mye effekt hva Bærum Arbeiderparti mener.

FrPs Sigrid Bradleys innspill til saken kan du lese her: 

https://www.budstikka.no/debatt/velkommen-stotte-til-blatrikken/622924!/