Ny vei ved Coop Mega og Rema 1000

Ny vei ved Coop Mega og Rema 1000

Publisert av Trond Brevik den 02.10.19.

Skal du på butikken så er sykkel eller beina best nå. Trafikken mellom Coop Mega og Rema 1000 er ganske kaotisk nå og kommer til å bli det en stund. Som kjent skal det bygges en ny blokk mellom biblioteket og Rema 1000. Blokka får ny Coop Mega butikk i første etasje. Byggearbeidet kommer til å ta 2-3 år. En del av prosjektet er at de nå legger om veien som går fra brannstasjonen og mot Nadderud Stadion. Kommunens prosjektleder sier den midlertidige omleggingen vil vare til en gang utpå nyåret 2020. 

Trafikk- og parkeringsbildet utenfor butikkene Coop Mega og Rema 1000 er uoversiktelig nå, både for gående, syklende og biler. Uten at vi skal være for moraliserende må det være lov å antyde at det går an å sykle til butikken. Det går faktisk an å få med seg endel varer med sykkel også, et enkelt tips er for eksempel ryggsekk. 

Utbyggingen er et ledd i kommunens arealstrategi for Bekkestua Sentrum. Her skal det bli mange blokker og nye leiligheter. Og som velforeninga har sagt før - vi skal ikke klage på dette, men når det nå blir såpass tett på Bekkestua sentrum så må man bevare småhusområdene utenfor Bekkestua som småhusområder. Og for den som lurer - på Bekkestua sentrum vil det komme veldig mye blokkbebyggelse de nærmeste årene. Vi kommer tilbake med mer om det senere, følg med på våre nettsider!

Budstikka skrev også nylig om veiomleggingen: https://www.budstikka.no/nyheter/na-legges-veien-om-pa-bekkestua/543900!/